Varukorg

Hur det startade

Juni 2022

Simon & Edward heter vi och det är vi som har grundat Power Nutrition, som började som en idé efter ett riktigt hårt benpass och slutade med att vi stod och packade ordrar i en liten gäststuga. Läs om vår story och vår vision att förändra sättet vi ser på fitness, du kommer inte att ångra dig!

Anledningen till att vi startade Power Nutrition var att vi såg att det fanns massvis med personer som delade vår passion för träning men det saknades en samlingsplats för alla oss gymrats att inspirera och motivera varandra.

Vi bestämde oss för att ta detta problem och göra det till vårt uppdrag att lösa, då kom frågan ganska snabbt; hur skapar vi detta?

Då kom svaret till oss, vi ska skapa Sveriges första lifestyle brand genom att ta fram de bästa kosttillskotten till dig som tränar. Innehållet ska vara optimerat och smaken ska vara världsklass. Du kommer aldrig att hitta några utfyllnads eller onödiga ingredienser i våra produkter. Vi har sett till så att innehållet jobbar lika hårt som du, så att du kan nå dina mål. Hos oss är alla välkomna, det enda kravet är att du har viljan att förbättras.

Med kvalitet i fokus

Efter denna uppenbarelse var det bara att sätta igång med arbetet, vi satt all vaken tid utanför våra heltidsjobb och såg till att ta reda på vilka kosttillskott som faktiskt fungerar och vilka ingredienser som kan kombineras för att ge riktiga effekter på prestationen.

Efter ungefär ett år av research, design och en hel del misstag så är vi oerhört nöjda med de produkter vi har framställt. Vi har lagt alla onödiga ingredienser på hyllan och fokuserat på det som fungerar och utformat innehållet i våra produkter så alla komponenter jobbar lika hårt som du.

Nov 2022
Mar 2023

Vårt budskap

Genom Power Nutrition vill vi förmedla ett budskap som vi värderar väldigt högt. Vi har alla drömmar och mål kring vad vi vill uppnå i livet, vi tror stenhårt på att dessa uppnås genom att varje dag genom disciplin göra saker som vi kanske inte vill men som vi vet; måste göras.

Detta tankesätt har lagt grunden för detta företag och vi hoppas att det kan inspirera dig till att bli den bästa versionen av dig själv. Leave Average Behind!

Aug 2023

Lansering

Efter oändligt många timmar i möten och framför datorskärmar kan vi äntligen säga att dagen har kommit. Första lanseringen, vi tog våra fyra produkter och gav oss in i en av Sveriges mest konkurrenskraftiga branscher.

När vi skriver detta har vi nog ingen aning om hur tufft det kommer att bli men en sak är säker. Vi ger inte upp förens vi har skapat Sveriges starkaste träningscommunity.

Nov 2023

#TeamPower

Vi skickade iväg de första paketen till er och vi växer varje dag som går. Vi har även dragit igång ett ambassadörsprogram och välkomnat ett helt gäng riktigt grymma kreatörer till Team Power.

POWER PRE har även utnämnts till Sveriges bästa premium-val inom PWO kategorin 2023 av bäst-i-test.se. Detta är vi oerhört stolta över då målet alltid har varit att skapa de bästa produkterna till er.

För alla krigare där ute, Leave Average Behind!
Simon Söderström & Edward Wallin