Varukorg

Frågor & svar

Hitta svar på vanligt förekommande frågor

Leveranser

Ditt paket kommer att levereras inom 1-3 arbetsdagar. Om utomstående faktorer påverkar leveranstiderna kommer vi att meddela detta snarast på hemsidan.

När ditt paket ankommer till DHLs terminal så får du en avisering av oss där det finns en länk, klicka på den för att spåra ditt paket.

Om du märker att varan är skadad vid leverans har du rätt att reklamera och få dina pengar tillbaka. Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi dig att göra en reklamation. OBS! Läs igenom våra köpvillkor för att veta vad som gäller vid reklamation.

Om du ej har hämtat paketet inom 14 dagar kommer det att returneras till oss och då kommer du att behöva stå för fraktkostnaden.

Returer

Om du vill returnera en eller flera produkter i din beställning så gör du detta genom att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Du har 30 dagars ångerrätt som börjar löpa dagen du mottagit din beställning.

Om du vill returnera en vara så står du endast för frakt och retur-fraktkostnad.

Återbetalning sker inom 14 dagar efter det att Power Nutrition Sweden AB har mottagit produkterna från kunden. Återbetalning sker på samma sätt som betalningen skett.

Produkter

Alla våra kosttillskott är producerade och kvalitets-testade av vår tillverkare i Sverige.

Alla kosttillskott produceras i en svensk facilitet som är GMP och HACCP certifierad.

Du kan använda kosttillskott varje dag, vi rekommenderar att du följer instruktionerna på förpackningarna angående rekommenderad daglig dos.

Övrigt

Om du har en rabattkod så finns det en sektion i checkout där det står: Har du en rabattkod, klicka på den för att bruka din rabatt.

Vi håller tävlingar i våra sociala medier där du har möjlighet att vinna olika produkter och fina priser. Du kan även gå med i vårt nyhetsbrev för att få chans att vinna mystery items. Dessa kan komma att tilldelas var 10:e kund som handlar hos oss. (Gäller dig som prenumererar på nyhetsbrevet)

Skicka in ett meddelande med information om dig och det innehåll du skapar till oss via kontaktformuläret så kontaktar vi dig snarast.